Over Schadenet Van As

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van As helpt sinds 1964 onze klanten in topvorm weer op weg. Wat in 1964 begon als eenmanszaak is in 2014 uitgegroeid tot één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio Groot-Rotterdam, met vestigingen in Ridderkerk, Moordrecht, Dordrecht, Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Barendrecht.

Welkom bij Schadenet Van As Capelle
Schadenet Van As Capelle neemt u alle autozorgen uit handen. In het geval van autoschade zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij elke schadereparatie zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij een haal-en brengservice voor uw auto; hiervoor beschikken wij over eigen trailers. Onze dienstverlening bestaat verder uit snelle calculaties en schadetaxaties, een strakke en haalbare planning en een efficiënte administratieve afhandeling. De professionele medewerkers van Schadenet Van As Capelle staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Naast advies over de reparatie van uw voertuig, helpen wij u bijvoorbeeld ook graag bij het invullen van het schadeformulier.

Bij Schadenet Van As Capelle bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een schadegeval bij een ongeluk gepaard kan gaan met heftige emoties; hier houden onze medewerkers altijd rekening mee.

Schadenet Van As Capelle zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien lopen wij vooruit op het gebied van 'groen' schadeherstel.

 • Lid van de FOCWA sectie Schadeherstel Ketens.
 • Gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren
 • Deelnemer van de Stichting FOCWA Garantiefonds.
 • FOCWA MVO gecertificeerd.

Bereikbaarheid vestiging

Schadenet Van As Capelle is goed te bereiken vanaf de A12 en A20. U neemt afslag 16: Capelle a/d IJssel/Prins Alexander. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf de Capelseweg op (richting Capelle a/d IJssel). Bij het tweede stoplicht slaat u linksaf de Hoofdweg op. Bij het volgende kruispunt met stoplichten slaat u linksaf de Schollevaarse Dreef op. Bij de eerste weg slaat u linksaf de Essebaan op. U ziet nu direct het pand van Schadenet Van As Capelle is liggen op Essebaan 2-8. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Referentie klanten:

 • "Gewoon prima uitgevoerd, volgens afspraak en keurige clientbediening."
 • "Goede prijs-kwaliteit verhouding."
 • "Er is echt werk gemaakt om de auto weer als nieuw af te leveren. Zowel binnen als buiten, Chapeau!"
 • "Deze schadereparatie is van het begin tot het eind prima gedaan en begeleid door uw receptioniste. Compliment aan haar."
 • "Zeer prettige ontvangst en zeer professionele schade-afhandeling. Top!"
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

 1. Meld uw schade
 2. Voeg foto's toe
 3. Maak direct een afspraak