Cosmetisch schadeherstel

Alle Schadenet vestigingen hebben een speciale afdeling voor cosmetisch schadeherstel. Door de toepassing van slimme speciale technieken werken wij kostenbesparend en milieuvriendelijk. Denk hierbij aan de technieken: 

  • Kleine beschadigingen

Deze doorntjes in het oog worden veelal op een goedkope manier verholpen door plaatselijk te repareren, schuren, spuiten en na te poetsen.

  • Steenslag reparatie 

Lakschades door steenslag zijn schades welke snel hersteld dienen te worden om roestvorming te voorkomen. Door middel van een geavanceerd minispuitje kan de steenslag met lak worden ingekleurd. Vervolgens poetsen wij de overtollige lak vakkundig weg. Hierdoor behoort een dure (motorkap) reparatie tot het verleden. 

  • Bumper reparatie

Heeft u schade aan uw bumper? Ook kunststofreparaties zijn mogelijk, waarbij het aanbrengen van structuur en het terugkrijgen van de oorspronkelijke kleur voorop staat. Deze smart repairs besparen flink in de kosten.

  • Interieur reparatie

Wij beschikken over speciale technieken om beschadigingen aan het interieur van uw auto te repareren. Alle soorten bekleding kan nagenoeg worden gerepareerd. Ook een beschadiging aan uw dashboard wordt in de meeste gevallen onzichtbaar hersteld.

  • Velgen reparatie

Een nieuwe velg kost al gauw honderden euro’s, maar gelukkig is een beschadiging aan de (lichtmetalen) velg van uw auto in de meeste gevallen goed te repareren.

  • Uitdeuken zonder spuiten (restyle) 

Een ideale oplossing bij bijvoorbeeld hagelschade! Uitdeuken zonder spuiten (restyle) heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd/gespoten te worden en de reparatietijd van de auto is kort. Niet elke deuk komt voor deze reparatiemethode in aanmerking. Onze schade-expert geeft u graag gratis advies.

Schadenet herstelt en repareert al deze lichte beschadigingen op een professionele wijze. Ook hiervoor kunt u gerust even langsrijden en informeren wij u graag over al onze mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook online een offerte aanvragen.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak