Over Schadenet Van As

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van As helpt sinds 1964 onze klanten in topvorm weer op weg. Wat in 1964 begon als eenmanszaak is in 2014 uitgegroeid tot één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio Groot-Rotterdam, met vestigingen in Dordrecht, Capelle ad IJssel, Sliedrecht en Barendrecht.

Welkom bij Schadenet Van As Sliedrecht

Schadenet Van As Sliedrecht neemt alle autozorgen uit handen. In het geval van autoschade zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij elke schadereparatie zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij een haal-en brengservice voor uw auto; hiervoor beschikken wij over eigen trailers. Onze dienstverlening bestaat verder uit snelle calculaties en schadetaxaties, een strakke en haalbare planning en een efficiënte administratieve afhandeling. De professionele medewerkers van Schadenet Van As Sliedrecht staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Naast advies over de reparatie van uw voertuig, helpen wij u bijvoorbeeld ook graag bij het invullen van het schadeformulier.

Bij Schadenet Van As in Sliedrecht bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een schadegeval bij een ongeluk gepaard kan gaan met heftige emoties; hier houden onze medewerkers altijd rekening mee.

Schadenet Van As Sliedrecht zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

  • Lid van de FOCWA sectie Schadeherstel Ketens.
  • Gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren
  • Deelnemer van de Stichting FOCWA Garantiefonds.
  • FOCWA MVO gecertificeerd.

Bereikbaarheid vestiging

Schadenet Van As Sliedrecht is goed te bereiken vanaf de A15. Neem afslag nr. 24 Sliedrecht West. Sla rechtsaf naar de Parallelweg. Neem vervolgens de volgende straat rechts, dit is de Bruningsstraat. Neem de eerste afslag links, de Lelystraat. De tweede afslag links is de Cruquiusstraat U vind Schadenet Van As aan de linkerkant op de Cruquisstraat 7. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Referentie klanten:

  • "Prima service en goed vervangend vervoer."
  • "Zeer vriendelijke en correcte service!"
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak