Over Schadenet Van As

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van As helpt sinds 1964 onze klanten in topvorm weer op weg. Wat in 1964 begon als eenmanszaak is in 2014 uitgegroeid tot één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio Groot-Rotterdam, met vestigingen in Dordrecht, Capelle a/d IJssel, Sliedrecht, Moordrecht, Ridderkerk en Barendrecht.

Welkom bij Schadenet Van As Barendrecht

Schadenet Van As Barendrecht neemt alle autozorgen uit handen. In het geval van autoschade zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij elke schadereparatie zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij een haal-en brengservice voor uw auto; hiervoor beschikken wij over eigen trailers. Onze dienstverlening bestaat verder uit snelle calculaties en schadetaxaties, een strakke en haalbare planning en een efficiënte administratieve afhandeling. De professionele medewerkers van Schadenet Van As Barendrecht staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Naast advies over de reparatie van uw voertuig, helpen wij u bijvoorbeeld ook graag bij het invullen van het schadeformulier.

Bij Schadenet Van As Barendrecht bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een schadegeval bij een ongeluk gepaard kan gaan met heftige emoties; hier houden onze medewerkers altijd rekening mee.

Schadenet Van As Barendrecht zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

  • Lid van de FOCWA sectie Schadeherstel Ketens.
  • Gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren
  • Deelnemer van de Stichting FOCWA Garantiefonds.
  • FOCWA MVO gecertificeerd.

Bereikbaarheid vestiging

Schadenet Van As Barendrecht is goed te bereiken vanaf de A15 en de A29. Neem de afslag Barendrecht/Heerjansdam. Vervolgens gaat u aan het eind van de afslag rechtsaf. Ga bij de rotonde rechtsaf (2e afslag) de Carnisserbaan op. Bij de volgende rotonde wederom rechtsaf. U rijdt nu tegen de IKEA aan, ga bij deze rotonde linksaf. U rijdt nu op de Hamburg. Schadenet Van As Barendrecht is gevestigd aan uw rechterzijde op Hamburg 11. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Referentie klanten:

  • "Snel werk afgeleverd."
  • "Correcte zakelijke dienstverlening. Vriendelijke benadering. Ga zo door."
  • "Prima, ga zo door!"
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak